Kippensoep die zelfgetrokken is smaakt het allerbeste, geen pakjes en zakjes.
Je huis geurt en het is een heerlijk soepje.
Wat gebruiken we voor deze overheerlijke soep,
Soepkip of delen kip ( Turkse slager)
Ui doorgesneden, schil eraan laten
Aantal knoflookteen doorgesneden,met schil
4 wortels in stukken
2 stukken bleekselderij
Puntje van een pepertje
Stukje droge foelie
Peperkorrels
Laurierblad
Soepkip of delen kip ( Turkse slager)
Ui doorgesneden, schil eraan laten
Aantal knoflookteen doorgesneden,met schil
4 wortels in stukken
2 stukken bleekselderij
Puntje van een pepertje
Stukje droge foelie
Peperkorrels
Laurierblad
Alles in een pan en de pan vullen met koud water en ongeveer 4 uur laten opstaan.laag pitje
Schep de groentes en kip uit de pan.
Haal het vlees van de kip en doe dit terug in de pan, de gekookte knoflook teentjes ook terug doen ( wel fijnmaken, het is al zacht)
Snij een wortel in kleine stukjes en die in de pan, zo ook stukjes peterselie.
Haal het vlees van de kip en doe dit terug in de pan, de gekookte knoflook teentjes ook terug doen ( wel fijnmaken, het is al zacht)
Snij een wortel in kleine stukjes en die in de pan, zo ook stukjes peterselie.
Verder hoeft er niets in de soep
Geen opmerkingen:
Een reactie posten