Pagina's

Italian Wellington



Wat was dit lekker, eigenlijk had die op de Bbq bereid moeten worden maar uiteindelijk in de oven want mijn buitenkeuken is bijna klaar.
Het is een italian Wellington geworden vandaag en naar mijn eigen zeggen heb ik dit recept toch mooi en smaakvol vormgegeven.


Wat hebben we nodig voor dit lekkere recept:
500 gram rundergehakt
200 gram gemeng gehakt
Bakje ricotta
4 eetlepels panko
Eitje
Uitje ( gesnipperd)
2 knoflookteentjes ( fijngehakt)
Tijm, rozemarijn, basilicum
Olijfolie
Klein blikje mutti polpa
Pancetta
Rol hartige taart deeg ( bv van Jan)
Groentebouillon kruiden
Peper/zout
Beetje melk

Oven voorverwarmen op 220 graden.


 Mengen; 
Rundergehakt, gemengd gehakt, Half bakje ricotta, panko, eitje Uitje, knoflook,

In de olie verwarmen, niet aanbakken (zachtjes allemaal) : Tijm, rozemarijn en verse basilicum en
 half blikje mutti polpa. En af laten koelen.

Wat we hebben gefruit/verwarmd hebben in de olie met het gehaktmengsel doorkneden. Peper/zout en bouillon kruiden toevoegen.
Maak van het geheel een rol en laat dit opstijven in de koelkast.

Een rol hartige taart deeg, (deze is rond) beleggen met pancetta, hierop de rol gehakt leggen en dichtvouwen.
Met de naad naar beneden leggen, besmeren met wat melk en wat bouillon kruiden erover strooien en peper.

In de oven voor ongeveer 40 min.
Optimaal genieten van dit lekkers, eventueel serveren met een lekker basis salade.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten