Pagina's

groene pastaschotel








Een groene pastaschotel. Wat een heerlijke pasta hebben we gegeten,
Lekker gezond en natuurlijk zonder pakjes en zakjes.
Spinazie uit de diepvries ontdooien
Gehakt naar keuze
Broccoli in roosjes en even voorkoken en afgieten
Handje spekblokjes uitbakken
Pijnboompitjes roosteren
Ui in ringetjes snijden
Knoflookteentje fijnmaken
Grote ringen rummopasta koken en afgieten
Handje geraspte parmezaanse kaas
Eetlepel ricotta
Peper,zout en een snufje cayenne peper
2 handjes kleine tomaatjes, doorgesneden
In een ruime pan de spekjes bakken, pijnboompitjes erbij en samen bakken,het gehakt toevoegen en rul bakken. 
Vervolgens de ui, knoflook erbij en goed omroeren, broccoli en spinazie toevoegen en omroeren. De ricotta en de kaas en goed omscheppen dat het smeuïg wordt. Op smaak brengen met de peper,zout en cayennepeper.
De pasta erbij scheppen en rustig om roeren, op het laatst de tomaatjes erbij en ook weer rustig omscheppen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten