Pagina's

mini hasselback aardappeltjes, varkenshaas in serranoham, gebakken paddestoelen.



mini hasselback aardappeltjes
gemixte salade
varkenshaas gerold in serranoham
gebakken gemixte paddenstoelen
roomsaus

het was een overheerlijke maaltijd, dus ik zeg..ren naar de supermarkt en koop het volgende:
mini aardappeltjes
Parmezaanse kaas geraspt
varkenshaas, 2 stuks voor 3 personen
plakjes serranoham
mascarpone
sjarlot
knoflook geplet
groentebouiilonblokje
evt slagroom
gemixte paddestoelen
romain sla
rauwkost, bv tomaat,komkommer,zilverui, lente-ui, kappertjes
beetje mosterd
beetje honing
beetje paneermeel


De kleine aardappeltjes schillen, beetje insnijden, even koken en in een ovenschaal met boter en wat zout doen. Nu gaan de aardappeltjes een beetje openstaan en kun je ze vullen met wat parmezaanse kaas en paneermeel. Nog even terug in de oven om wat krokanter te worden.

Varkenshaas in gelijke stukken snijden, en lekker stevig kruiden. Omwikkelen met serranoham en om en om bakken. Even in de oven zetten.

De roomsaus: sjarlot, knoflook, stukje groentebouillon fruiten. Mascarpone erbij, lekker
omroeren,scheutje water erbij, evt beetje slagroom erbij en op smaak brengen met peper. Lekker over de gebakken paddestoelen.

Gemixte salade maken van de romain sla en de rauwkost die je lekker vindt.

Honing mosterd dressing maak je heel makkelijk zelf, beetje mayo, beetje mosterd, beetje honing,
scheutje slagroom...mixen en voila.

Ik ben van mening dat bovenstaande ontzettend lekker is.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten