Een nieuw recept, een variatie op de alom bekende
beef wellington maar dit is de Gwens wellington
Ik heb hartige taart deeg plakjes
ontdooit en voor de grote 3 aan 3 aan elkaar gemaakt. Dit dubbel ( ook voor de
afdekking aan de bovenzijde)
Voor de kleine 2 aan 2 vastgemaakt. Dit dubbel
Voor de kleine 2 aan 2 vastgemaakt. Dit dubbel
Mix van champignons gebakken met sjalot en spekjes gebakken.
1 kilo Gekruid gehakt gemixt met black peper saus van saus.guru zout en panko.
1 kilo Gekruid gehakt gemixt met black peper saus van saus.guru zout en panko.
Kipfilet gekruid met norubbish_nl
african. En plat geslagen.
Plakjes serranoham die ik op het deeg
heb gelegd, hier bovenop de gebakken champignon mix ( helft)
Verder heb ik op de champignons het
gehakt dun uitgespreid en hierop de kipfilet gelegd en weer afgedekt met gehakt
en hier de andere helft van de champignons mix verdeeld.
Nu de andere plakken hartige taart deeg
bovenop leggen en de zijkanten netjes naar elkaar vouwen en zo wordt het een
mooi ovaal geheel.
Bestrijken met een mix van ei en melk. Bovenop peper en groente bouillon kruiden doen en op 185 graden ongeveer een uur a 70 min in de oven.
Bestrijken met een mix van ei en melk. Bovenop peper en groente bouillon kruiden doen en op 185 graden ongeveer een uur a 70 min in de oven.
We eten dit samen met aardappelpuree met
cheddar kaas uit de oven en verse haricoverts.
Gewoon een lekker menuutje zo op de vrijdagavond. Dit
is perfect voor oud&nieuw 🎆
Het ziet eruit als een kunstwerkje!
BeantwoordenVerwijderenhartelijk dank voor het compliment, blijf me volgen voor meer recepten.
BeantwoordenVerwijderenu kunt me ook volgen op instagram voor nog veel meer lekkere ideeën
groetjes kokenmetgwen